دارای نماد اعتماد وزارت صمت

44287287 – 44287244 – 09121022495 مهندس صادقی

تولید و پخش کالا و مصالح ساختمانی

اجرای دیوار کناف ساختمان

اجرای کناف دیوار ساختمان با گچ برگ و سازه کناف ایران به روش مهندسی و دارای گارانتی

بروزرسانی مطلب در
مهندس صادقی

مدیرعامل شرکت ساختمانی صاد
کارشناس ارشد مهندسی سازه - عمران
عضو سازمان نظام مهندسی تهران با 20 سال سابقه اجرایی

اجرای دیوار کناف

دیوار کناف یا Knauf Wall نوعی دیوار کاذب است که به منظور جداسازی فضای داخلی ساختمان و یا پوشش دیوار کاربرد دارد. کناف صفحات روکش دار گچی است که با استفاده از انواع یراق آلات مخصوص که با نام سازه کناف شناخته میشود به دیوار ساختمان متصل میشود. صفحات روکش دار گچی که به گچ برگ کناف شناخته میشود برگه ای به عرض 120 سانتیمتر و طول 240 سانتیمتر است. همچنین گچ برگ کناف در سه ضخامت 9 میلیمتر، 12 میلیمتر و 15 میلیمتر تولید و به فروش میرسد. برای اجرای دیوار کناف از گچ برگ به ابعاد 120 سانتیمتر در 240 سانتیمتر و ضخامت 12 میلیمتر و برای اجرای دکور کناف از صفحات 9 میلیمتر استفاده میشود. همچنین از انواع سازه نبشی یا L 25 و پروفیل F 47 و پروفیل U 36 استفاده میشود. برای اجرای دیوار کناف همچنین به میخ و چاشنی، سیم مفتول، تیپ و بتونه کناف و همچنین ماستیک و پرایمر پیش از نقاشی نیز نیاز است. با توجه به انعطاف گچ برگ کناف شکل دهی به آن بسیار زیر است و از این رو قابلیت اجرای انواع طرح پیچیده و همچنین مدرن مطابق با سلیقه طراحی داخلی فراهم است. گچ برگ با ضخامت 12 میلیمتر قابلیت خم شدگی و منحنی شوندگی دارد و از این رو انواع طرح قوس دار را میتوان با آن اجرا کرد. یکی دیگر از مزایای دیوار کناف در طراحی داخل ساختمان سهولت در اجرا و نصب آن است. به این معنی که انواع طرح پیچیده و خلاقانه را با استفاده از گچ برگ کناف میتوان در دیوار اجرا کرد. یکی دیگر از مزایای دیوار کناف که آن را برای طراحان و مجریان ساختمان بسیار محبوب کرده است سرعت اجرای آن است. با توجه به اینکه گچ برگ کناف آماده هستند و با استفاده از سازه گالوانیزه به دیوار متصل میشود سرعت اجرای آن در مقایسه با انواع دیگر دیوار بسیار بالا است. به عنوان مثال هر استادکار با دو نفر کارگر میتواند روزانه تا 20 متر مربع دیوار کناف را اجرا کند. از مزایای دیگر اجرای کناف میتوان به نصب تمیز و به دور از آلودگی اشاره کرد. به عنوان مثال اجرای دیوار گچ کاری به دلیل استفاده از گچ محیط ساختمان را آلوده میکند اما دیوار کناف بسیار تمیز و سریع اجرا میشود.

مراحل اجرای دیوار کناف

  • خرید گچ برگ کناف : پس از نقشه کشی و طرحی داخلی و تایید طرح توسط کارفرما اقدام به خرید گچ برگ کناف متناسب با متراژ مورد نظر میشود. در ایران چندین کارخانه صفحات روکش دار یا گچ برگ کناف را تولید میکنند. با توجه به کیفیت تولید کارخانه و همچنین مسافت آن تا پروژه اقدام به خرید کناف شود. در حال حاضر کارخانه کناف ایران که در چند سال اخیر به کناف کی پلاس تغییر نام داده است از بزرگترین تولید کنندگان دیوار کناف در ایران است. همچنین از دیگر تولید کنندگان صفحات روکش دار کناف میتوان به کارخانه باتیس، کارخانه جی برد، کارخانه بانا، کارخانه پرشین جیپسوم و کارخانه کناف یزد اشاره کرد. هر کدام از این کارخانه ها تولیدات مطابق با استاندارد ملی ایران دارد و قیمت گذاری تولیدات آن نیز متفاوت است.

  • خرید سازه کناف : پس از بازدید از محل توسط نصاب کناف و برآورد میزان سازه مورد نظر اقدام به خرید سازه کناف میشود. برای اجرای دیوار کناف از دو روش خود ایستا و همچنین دیوار پوششی نیاز به تهیه سازه است. چنانچه دیوار به صورت خود ایستا اجرا شود از سازه استاد Stud و سازه رانر Runner استفاده میشود. سازه استاد در اجرای دیوار نقش ستون و سازه رانر در اجرای دیوار نقش تیر را دارد. سازه رانر با استفاده از تفنگ مخصوص که به گان معروف است و میخ و چاشنی به زمین متصل میشود. میخ و چاشنی رد هیت از معروفترین انواع میخ و چاشنی در بازار ایران است. در صورتی که دیوار خود ایستا اجرا شود نیازی به ستون گذاری آهنی نیست و با خود سازه میتوان اقدام به اجرای دیوار کرد. سازه کناف از جنس ورق گالوانیزه در ضخامت های مختلف و به طول 4 متر است. هرچه ضخامت ورق بیشتر باشد قیمت سازه کناف نیز بیشتر است. همچنین شرکت کناف ایران اقدام به تولید سازه استاندارد در ایران میکند که از مرغوب ترین و با کیفیت ترین انواع سازه دیوار کناف در ایران است.

  • نصب دیوار کناف : پس از فراهم کردن ملزومات دیوار کناف ابتدا سازه رانر در کف ساختمان اجرا میشود. یکی از مواردی که باید در این مرحله در نظر داشت این است که سازه رانر باید کاملاً تراز و مطابق نقشه های معماری اجرا شود. پس از اطمینان از اجرای صحیح سازه رانر سازه استاد با استفاده از پیچ مخصوص سازه به سازه پروفیل رانر متصل میشود. در این مرحله اجرای شاقول پروفیل استاد بسیار مهم است. چنانچه سازه شاقول اجرا نشود استادکار در مرحله نصب پانل به سازه با مشکل مواجه خواهد شد. توصیه میشود از تراز لیزری و شاقول ریسمانی برای اجرای سازه رانر و استاد استفاده شود.

  • نصب عایق پشم سنگ : یکی از معایب دیوار کناف ضخامت نازک آن و فضای خالی بین دو گچ برگ است. یکی از مشکلاتی که این مسئله به وجود می آورد بحث انتقال صوت بین دو اتاق است. برای عایق سازی دیوار کناف معمولاً از عایق پشم سنگ استفاده میشود. هرچه دانسیته و فشردگی عایق پشم سنگ بیشتر باشد در نتیجه عایق سازی صوتی بین دو دیوار نیز بیشتر است. هرچه دانسیته و فشردگی عایق پشم سنگ بیشتر باشد قیمت آن نیز بیشتر خواهد شد. معمولاً برای عایق سازی دیوارهای پارتیشن ساختمان از پشم سنگ با دانسیته 80 کیلوگرم در هر متر مکعب استفاده میشود

  • بتونه کردن درز صفحات دیوار کناف : پس از نصب گچ برگ به سازه و اطمینان از استحکام آن ابتدا تیپ Tape 5 سانتی مخصوص کناف در محل تلاقی صفحات به یکدیگر چسبیده میشود و روی آن با استفاده از بتونه کناف مخصوص با کاردک پوشیده میشود. پس از خشک شدن شدن بتونه کناف با استفاده از سنباده لایه رویی کاملاً مسطح میشود. پس از اطمینان از صاف بودن سطوح دیوار کناف آماده نقاشی میشود.

  • ماستیک دیوار کناف و پرایمر رنگ : پس از اتمام بتونه کاری با استفاده از پودر ماستیک مخصوص کناف سطح به طور کامل با کاردک ماستیک میشود. پس از خشک شدن ماستیک و پرایمر و سنباده کاری آن سطح دیوار کناف آماده نقاشی است. پس از اجرای بتونه و ماستیک میتوان اقدام به نصب کاغذ دیواری و یا انواع دیوارپوش کرد. شرکت ساختمانی صاد خرید گچ برگ و سازه استاندارد و همچنین نصب و اجرای دیوار کناف را به روش مهندسی و با ضمانت انجام میدهد.

اجرای دیوار کناف
وبلاگ شرکت ساختمانی صاد

فروش رابیتس در لواسان

فروش رابیتس در لواسان و ارسال فوری – رابیتس 13 ستون تمام گالوانیزه استاندارد در اوزان مختلف

فروش گچ در پرند

فروش گچ در پرند و ارسال فوری به محل پروژه – گچ و خاک آماده، گچ زیر کار، گچ سفید کاری و سوپر

پرسش و پاسخ اجرای دیوار کناف ساختمان
تعداد پرسش و پاسخ : پرسشی ثبت نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *